Endocrinoloog (m/v) in AZ Turnhout te Turnhout tot 31-08-2020

Ziekenhuis
Gemeente
Turnhout
Specialisme
Endocrinoloog (m/v)
Afsluitdatum
31/08/2020

AZ Turnhout is een vooruitstrevend en groot regionaal ziekenhuis dat een ‘Gast-huis’ wil zijn in de letterlijke betekenis van het woord. Met ruim 2000 medewerkers en 200 artsen zijn we ook meteen één van de grootste werkgevers in de Kempen. De beste zorg bieden aan onze patiënten is onze missie, mensgericht en met aandacht voor de beleving van de patiënt en zijn of haar naasten. Het ziekenhuis behaalde dan ook recent het internationale, hoog aangeschreven NIAZ-kwaliteitslabel. Een vlotte samenwerking tussen alle diensten, van keukenhulp tot arts, van verpleging tot administratie, is daartoe de sleutel. Voor de uitbouw van ons dynamisch team zijn we op zoek naar een:


Endocrinoloog (m/v)
Ref.20-MED-025-DOC


Situering en kerntaken

 • U zal werkzaam zijn binnen de dienst Nefrologie – Endocrinologie – Algemeen Inwendige Geneeskunde en komt terecht in een team dat zal bestaan uit acht artsen (nefrologen en endocrinologen/diabetologen).
 • Als endocrinoloog wordt u ingeschakeld in en bent u medeverantwoordelijk voor de volledige endocrinologische praktijkvoering: diabetes en algemene endocrinologie.
 • U werkt in een multidisciplinair team samen met gemotiveerde collega-specialisten, diabetesverpleegkundigen en diëtisten.
 • De dienst beschikt naast een diabetesconventie over een pompconventie en een goed uitgebouwde erkende diabetische voetkliniek. Er is tevens opvolging van een grote groep patiënten in het kader van het zorgtraject diabetes en een ruim en gevarieerd aanbod van algemeen endocrinologische pathologie.

Wij zoeken

 • Een dynamische endocrinoloog met communicatieve en collegiale vaardigheden om ons multidisciplinair team te versterken.
 • Iemand met ambitie om de dienst verder mee uit te bouwen en om hoogstaande kwalitatieve zorg aan te bieden.
 • Zowel afgestudeerde endocrinologen als arts-specialisten in opleiding komen in aanmerking.

Wij bieden u

 • Een uitdagende functie in een dynamische dienst met groeipotentieel, die collegialiteit en samenwerking hoog in het vaandel draagt.
 • Bij voorkeur een voltijdse taakinvulling, maar deeltijdse tewerkstelling is bespreekbaar.
 • Tewerkstelling in een modern ziekenhuis / op een modern uitgeruste dienst.
 • Een aangename werksfeer en een professionele werkomgeving waar patiënt- en medewerkerstevredenheid een centrale rol innemen.

Hoe solliciteren?
Stuur je sollicitatie, bij voorkeur per mail en met bijgevoegd CV, naar hylke.dejonge@azturnhout.be en frank.weekers@azturnhout.be of per brief naar AZ Turnhout, t.a.v. Hylke de Jonge, medisch diensthoofd nefrologie-endocrinologie, Steenweg op Merksplas 44, 2300 Turnhout.
Inlichtingen zijn te bekomen bij:
- dr. Joke Cuypers, endocrinoloog, tel. 014 44 48 88.
- dr. Hylke de Jonge, medisch diensthoofd nefrologie - endocrinologie, tel. 014 44 48 90.
- dr. Frank Weekers, medisch directeur AZ Turnhout, tel. 014 44 46 66.