Psychiater in AZ Sint-Lucas te Brugge tot 30-04-2020

Ziekenhuis
Gemeente
Brugge
Specialisme
Psychiater
Afsluitdatum
30/04/2020

Op de dienst psychiatrie van het Algemeen Ziekenhuis Sint-Lucas, Sint-Lucaslaan 29, 8310 Brugge is er een vacature voor een:

Arts-specialist in de psychiatrie (M/V)

Het AZ Sint-Lucas is een autonoom, middelgroot privaat ziekenhuis met een moderne bedrijfscultuur en christelijke levensvisie. Het ziekenhuis telt 422 erkende bedden waarvan 30 A bedden, een psychiatrisch dagziekenhuis met 8 A bedden, een liaisonfunctie en een polikliniek voor ambulante consultaties.
De dienst is erkend als officiële stageplaats voor ASO en begeleidt stagiairs vanuit KU Leuven en RU Gent.
Het AZ Sint-Lucas is in het bezit van het NIAZ-kwaliteitslabel.

Functie
- U werkt samen in associatief verband met de 2 aanwezige psychiaters;
- U bent in het bezit van een diploma master in de geneeskunde, specialisatie psychiatrie, algemene psychiatrie, liaisonpsychiatrie en kennis van de neurofysiologie behoren tot uw interessesfeer;
- U bent enthousiast en u bent een teamspeler.

Aanbod
- Voltijdse of deeltijdse tewerkstelling;
- Startdatum: in onderling overleg.

Interesse?
U kan uw sollicitatiebrief met CV richten uiterlijk tegen 30 april 2020 aan de heer Frank Lippens, voorzitter Raad van Bestuur, de heer Niko Dierickx, algemeen directeur, dr. Dirk Bernard, medisch directeur, dr. Joris Arts, voorzitter Medische Raad en dr. Philippe Snauwaert, medisch diensthoofd psychiatrie.
Bijkomende informatie kan bekomen worden bij dr. Philippe Snauwaert, psychiatrie, via mail philippe.snauwaert@stlucas.be