Arts-specialist in de oogziekten in AZ Sint-Lucas te Brugge tot 31-01-2020

Ziekenhuis
Gemeente
Brugge
Specialisme
Arts-specialist in de oogziekten
Afsluitdatum
31/01/2020

Op de dienst oogziekten van het Algemeen Ziekenhuis Sint-Lucas, Sint-Lucaslaan 29, 8310 Brugge is er een vacature voor een:

Arts-specialist in de oogziekten (M/V)


Het AZ Sint-Lucas is een autonoom, middelgroot privaat ziekenhuis met een moderne bedrijfscultuur en christelijke levensvisie. Patiënten kunnen er in de 415 erkende bedden en het sterk uitgebouwde dagziekenhuis verzorgd worden. Daarnaast telt het AZ Sint-Lucas verschillende erkende ziekenhuisfuncties en tal van samenwerkingsverbanden met andere zorginstellingen.


Profiel

  • Erkend zijn als arts-specialist in de oogziekten met bijzondere interesse in de medische retina. Artsen die erkend zullen worden in 2020 kunnen eveneens appliceren;
  • U werkt deeltijds/voltijds met ingang vanaf 01/09/2020;
  • Een fellowship medische retina strekt tot aanbeveling.


Schriftelijke kandidatuurstellingen met curriculum vitae worden verwacht ten laatste op 31/01/2020 bij de heer Frank Lippens, voorzitter Raad van Bestuur, de heer Niko Dierickx, algemeen directeur, dr. Dirk Bernard, medisch directeur, dr. Joris Arts, voorzitter Medische Raad en dr. Marc Huygens, medisch diensthoofd oogziekten.
Bijkomende informatie kan bekomen worden bij dr. Marc Huygens, oogziekten, tel 050 36 53 00 of via mail marc.huygens@stlucas.be