Arts-specialist in de thorax- en vaatheelkunde in AZ Sint-Lucas te Brugge tot 01-10-2021

Ziekenhuis
Gemeente
Brugge
Specialisme
Arts-specialist in de thorax- en vaatheelkunde
Afsluitdatum
01/10/2021

Op de dienst heelkunde van het Algemeen Ziekenhuis Sint-Lucas Brugge, Sint-Lucaslaan 29, 8310 Brugge, is er een vacature voor een:


Arts-specialist in de thorax- en vaatheelkunde


Het AZ Sint-Lucas is een autonoom, middelgroot privaat ziekenhuis met een moderne bedrijfscultuur en christelijke levensvisie. Patiënten kunnen er in de 415 erkende bedden en het sterk uitgebouwde dagziekenhuis verzorgd worden. Daarnaast telt het AZ Sint-Lucas verschillende erkende ziekenhuisfuncties en tal van samenwerkingsverbanden met andere zorginstellingen. Het AZ Sint-Lucas is in het bezit van het Qualicor Europe – kwaliteitslabel.


Profiel:

  • De kandidaat is erkend in de vasculaire heelkunde door de BSVS
  • De kandidaat heeft een bijkomende interesse in de thoraxheelkunde en is vertrouwd met zowel de klassieke heelkundige technieken als de VATS
  • De kandidaat is vertrouwd met alle klassieke heelkundige en endovasculaire technieken waaronder EVAR/TEVAR/FEVAR
  • De kandidaat is bereid te werken in associatieverband en om zich te engageren in het KOM-netwerk en in de toenemende samenwerking met het AZ Sint-Jan
  • De kandidaat is bereid tot bijscholing volgens de noden van de dienst.


Wij bieden:

  • Een fulltime vacature in de thoracovasculaire heelkunde.


Schriftelijke kandidatuurstellingen met curriculum vitae worden verwacht ten laatste 1/10/2021 bij de heer F. Lippens, voorzitter Raad van Bestuur; dhr. N. Dierickx, algemeen directeur; dr. S. De Moor, hoofdarts/medisch directeur; dr. J. Arts, voorzitter Medische Raad en dr. J.M. Gillardin, diensthoofd heelkunde.


Bijkomende informatie kan bekomen worden bij dr. H. Tubbax, vaatheelkunde, tel. 050 36 51 10.