Cardioloog-device specialist in Jessa Ziekenhuis te Hasselt tot 10-06-2022

Ziekenhuis
Gemeente
Hasselt
Specialisme
Cardioloog-device specialist
Afsluitdatum
10/06/2022

Het Jessa Ziekenhuis behoort tot één van de grootste ziekenhuizen van Vlaanderen. Het werkt nauw samen met andere Limburgse ziekenhuizen en is lid van het Vlaams Ziekenhuisnetwerk KU Leuven. We brengen een volledig en innovatief medisch aanbod, waarbij de patiënt steeds centraal staat. Dagelijks streven meer dan 350 artsen en 3100 medewerkers naar een nog betere en veiligere behandeling. Het Jessa Ziekenhuis neemt frequent deel aan wetenschappelijk onderzoek en loopt in een aantal disciplines

voorop. We investeren in vooruitstrevende therapieën, nieuwe technologieën én in onze mensen. Ons ziekenhuis biedt dan ook uitdagende loopbaanperspectieven en concrete groeikansen.

 

De beheerder zoekt samen met het Hartcentrum Hasselt voor onmiddellijke indiensttreding van :

 

een voltijds cardioloog-device specialist

 

Naast hoogwaardige cardiologische basiszorg verricht het Hartcentrum Hasselt topklinische en innovatieve zorg, mede ook op het gebied van interventie-cardiologie, elektrofysiologie en hartfalen. 

Er bestaat een intense samenwerking met de dienst cardiale heelkunde binnen het Hartcentrum.  

 

Profiel :  

Om ons team van elektrofysiologen en hartfalenspecialisten te versterken, zijn we op zoek naar een enthousiaste en ervaren cardioloog (eventueel elektrofysioloog) met bijzondere interesse in het implanteren en opvolgen van cardiale devices.  

 

  • Meerdere jaren ervaring op het gebied van device implantaties en follow-ups (ICD, PM en (S)-ICD), inclusief de nieuwste pacing technieken (Conduction System Pacing, Leadless pacing, …).  
  • EHRA Device Certification level 1 & 2 is een vereiste. 
  • Opleiding in een gerenommeerd (buitenlands) centrum is een meerwaarde. 
  • Bijkomende bekwaming in opvolging van zowel acuut als chronisch hartfalen is een meerwaarde.  
  • Interesse in opleiding van fellows en assistenten 
  • Interesse in verdere uitbouw nieuwste technieken en device-kliniek 
  • Interesse in aantrekken studies en genereren van wetenschappelijke output is eveneens een meerwaarde 

Uw werkzaamheden zullen bestaan uit device implantaties, device follow-ups, opvolging van hartfalenpatiënten, wachtdiensten en poliklinische patiëntenzorg op één of meerdere van onze verschillende campussen, met (eventueel) deelactiviteit in onze netwerkziekenhuizen. Hiernaast wordt actief engagement in Belgische en Europese wetenschappelijke verenigingen aangemoedigd. We verwachten een teamspeler, vlot in communicatie, stipt en met een goede organisatiezin.  

 

De kandidaturen met uitgebreid curriculum vitae dienen uiterlijk 10.06.2022 aangetekend toe te komen bij mevr. Ingrid Lieten, voorzitter Jessa Ziekenhuis, Salvatorstraat 20 te 3500 Hasselt.

Voor meer informatie betreffende deze vacature kan U terecht bij :

  • Dr. Johan VIJGEN – tel. 011 33 70 25
  • Dr. Joris SCHURMANS – tel. 011 33 70 26