Interventiecardioloog in Jessa Ziekenhuis te Hasselt tot 31-01-2024

Ziekenhuis
Gemeente
Hasselt
Specialisme
Interventiecardioloog
Afsluitdatum
31/01/2024

Vacature voor een interventiecardioloog in het Hartcentrum Hasselt van het Jessa Ziekenhuis


Ben jij een gepassioneerde interventiecardioloog mét ervaring en ambitie en wil je bijdragen aan innovatieve zorg? Het Hartcentrum Hasselt biedt nu een opwindende kans om deel uit te maken van ons dynamische team en onze hoogwaardige cardiologische zorg te versterken. 

Over het Hartcentrum Hasselt 

Het Jessa ziekenhuis is een groot tertiair centrum met 3 grote verwijzende ziekenhuizen en verschillende externe poliklinieken. Het Hartcentrum Hasselt behoort tot een van de grootste cardiologische diensten van het land. We zijn met een team van 22 cardiologen en 2 hartchirurgen, naast heel wat assistenten, fellows en doctoraatsstudenten.

In het Hartcentrum Hasselt leggen we de nadruk op topklinische en innovatieve zorg. Alle cardiologische subdisciplines zijn sterk ontwikkeld, inclusief de interventionele cardiologie. Daarnaast staat ons centrum ook bekend om het verlenen van hoogwaardige cardiologische basiszorg waarbij de patiënt steeds centraal staat. We werken nauw samen met de dienst cardiale heelkunde hetgeen de synergie en efficiëntie van onze dienstverlening bevordert.

Profiel 

Wij zijn op zoek naar een jonge, enthousiaste interventiecardioloog met volgend profiel: 

  1. U beschikt over een bijzondere interesse en bewezen ervaring in structurele interventies, waaronder TAVI, Mitraclip, Triclip, LAAO, PFO-, ASD- en PVL-sluiting. Een doorgedreven training en/of werkervaring in een buitenlands expertcentrum in structurele interventies is een vereiste.
  2. U hebt ervaring in coronaire interventies met inbegrip van primaire en meer complexe PCI. U hebt inzicht in en ervaring met functionele coronaire evaluatie en endovasculaire beeldvorming.
  3. U hebt ervaring in het initiëren en uitvoeren van wetenschappelijk onderzoek en kunt relevante publicaties en/of een doctoraatstitel voorleggen. U hebt een innovatieve spirit en hebt innovatieve projecten opgestart of eraan meegewerkt. 
  4. U hebt een sterke persoonlijke drive maar bent ook een teamplayer.
  5. U bent toegwijd, plichtsbewust en heeft een sterke werkethiek.
  6. U bent een goede communicator zowel naar patiënten toe als naar collega’s en andere medewerkers. Respect en empathie draagt u hoog in het vaandel.
  7. U beschikt over een in België erkend diploma van cardioloog. 
  8. U bent bereid in de nabijheid van het ziekenhuis te wonen.

Verantwoordelijkheden 

Als interventiecardioloog zullen uw werkzaamheden bestaan uit cathlabactiviteiten en poliklinische patiëntenzorg, zowel in het Jessa Ziekenhuis als daarbuiten.

Startdatum 

Uw start in het Hartcentrum op 1 september 2024. 

Meer informatie 

Voor meer informatie over het Hartcentrum Hasselt, verwijzen wij u naar onze website: https://www.hartcentrumhasselt.be

Aarzel niet om voor vragen over deze vacature contact op te nemen met: 

Sollicitatie 

De kandidaturen met uitgebreid curriculum vitae dienen vóór 31 januari 2024, schriftelijk gericht te worden aan mevr. Ingrid Lieten, voorzitter Jessa Ziekenhuis, Salvatorstraat 20 te 3500 Hasselt EN via het e-mailadres Katrien.jaemers@jessazh.be .