Patholoog anatoom in Jessa Ziekenhuis te Hasselt tot 01-12-2022

Ziekenhuis
Gemeente
Hasselt
Specialisme
Patholoog anatoom
Afsluitdatum
01/12/2022

Met een team van 360 artsen en 3130 medewerkers is het Jessa Ziekenhuis één van de grootste ziekenhuizen in Vlaanderen. Het Jessa Ziekenhuis werkt nauw samen met haar netwerkpartnerziekenhuizen en is lid van het Vlaams Ziekenhuisnetwerk KU Leuven. Onze patiënten kunnen rekenen op een warm, veilig en kwalitatief zorgtraject dat gebruik maakt van de nieuwste technologieën en aandacht heeft voor vooruitstrevende therapieën. Jessa biedt uitdagende loopbaanperspectieven en concrete groeikansen

 

In het kader van de verdere uitbouw van de dienst pathologische anatomie wenst de beheerder van het Jessa Ziekenhuis over te gaan tot de aanwerving van:

 

Een voltijds patholoog anatoom met volgend profiel:

  • Gesubspecialiseerd of bereid zich te verdiepen in een of meerdere subspecialismen van de pathologische anatomie.
  • Geaccrediteerd.
  • Bereid deel te nemen aan patiëntenbesprekingen (MOC), wachtdiensten, dienst- en associatievergaderingen.
  • Bereid zich te houden aan de vooropgestelde TAT’s en andere kwaliteitsvereisten van een erkende dienst pathologische anatomie.
  • Teamspeler met goede communicatieve vaardigheden, gemotiveerd, collegiaal en constructief.
  • Interesse in het kwaliteitssysteem/BELAC-accreditatie, actieve vertegenwoordiging in wetenschappelijke en professionele verenigingen,… zijn een pluspunt.
  • Ook assistenten in het (voor)laatste jaar van hun opleiding worden uitgenodigd om hun kandidatuur in te dienen.

De dienst pathologische anatomie verwerkt weefsels en cytologische stalen van het Jessa Ziekenhuis Hasselt, het Sint-Franciscus Ziekenhuis Heusden-Zolder, het AZ Vesalius Tongeren, het AZ Diest en van (huis)artsen in de omgeving.

 

De dienst beschikt over een uitgebreid arsenaal van (immun)histo/cytochemische testen en werkt nauw samen met de dienst klinische biologie voor de moleculaire diagnostiek.

 

De kandidaturen met uitgebreid curriculum vitae dienen vóór 1 december 2022, aangetekend toe te komen bij: Mevr. Ingrid Lieten, voorzitter raad van bestuur Jessa Ziekenhuis, Salvatorstraat 20, 3500 Hasselt

en

via email bij:

Telefonische inlichtingen worden verstrekt door: