Radioloog in AZ Sint-Lucas te Brugge tot 28-02-2023

Ziekenhuis
Gemeente
Brugge
Specialisme
Radioloog
Afsluitdatum
28/02/2023

De dienst radiologie van het AZ Sint-Lucas Brugge zoekt een

Voltijds radioloog

Onze organisatie
Het AZ Sint-Lucas Brugge is een autonoom, middelgroot privaat ziekenhuis met een moderne bedrijfscultuur en christelijke levensvisie. We verzorgen onze patiënten in 415 erkende bedden en een sterk uitgebouwd dagziekenhuis. Daarnaast telt het AZ Sint-Lucas Brugge verschillende erkende ziekenhuisfuncties en tal van samenwerkingsverbanden met andere zorginstellingen. Het AZ Sint-Lucas Brugge is in het bezit van het Qualicor Europe – kwaliteitslabel.

Onze dienst radiologie
De dienst radiologie bestaat uit 8 stafleden en 3 arts-specialisten in opleiding. De artsen-radiologen vormen sinds 2021 een ziekenhuisoverschrijdende associatie met de artsen-radiologen van het AZ Sint-Jan, campus Brugge.

We zijn op zoek naar een voltijdse, gemotiveerde, collegiale en gedreven collega die deel wil uitmaken van deze associatie. Onze nieuwe radioloog werkt in beide ziekenhuizen met het AZ Sint-Lucas als basisziekenhuis en neemt deel aan de wachtdienst in het ziekenhuis waarvoor een brede basiskennis in de radiologie een basisvereiste is. 

De indiensttreding is voorzien voor eind 2023.

Profiel

  • erkend als arts-specialist in de radiologie
  • bijzondere interesse in CT en thoraco-abdominale beeldvorming
  • interesse en/of bekwaamheid in een bijkomende subdiscipline is een meerwaarde

Solliciteren
Solliciteer voor 28 februari 2023 via www.stlucas.be/jobs of stuur je CV en motivatiebrief t.a.v. dr. Stefan De Moor, hoofdarts/medisch directeur, AZ Sint-Lucas, Sint-Lucaslaan 29, 8310 Brugge.

Meer informatie
Contacteer dr. Pieter Vandaele, medisch diensthoofd radiologie via 050 36 53 85 voor meer informatie.