Radioloog/Radiologen in Jessa Ziekenhuis te Hasselt tot 30-09-2023

Ziekenhuis
Gemeente
Hasselt
Specialisme
Radioloog/Radiologen
Afsluitdatum
30/09/2023

Als één van de grootste Vlaamse ziekenhuizen biedt Jessa een volledig en innovatief medisch aanbod. Jessa is lid van het Vlaams Ziekenhuisnetwerk KULeuven, Andreaz netwerk en neemt frequent deel aan wetenschappelijk onderzoek.

We investeren voortdurend in vooruitstrevende therapieën, nieuwe technologieën én in ons team van
3130 medewerkers en 350 artsen.

In het kader van de verdere uitbouw van de dienst radiologie wenst de beheerder van het Jessa Ziekenhuis over te gaan tot de aanwerving van :

  • Een voltijds radioloog (M/V) met bijzondere interesse / bekwaming in abdominale en thoracale  radiologie. Interesse / bekwaming in interventionele technieken (biopsies, drainages) strekt tot  aanbeveling.
     
  • Twee radiologen met bijzondere interesse / bekwaming in borstradiologie.


      Voor deze vacatures worden gedreven collega’s gezocht met grondige kennis van RX, CT, MRI en echografie die interesse vertonen of al doorgedreven kennis verwierven in de gezochte deelgebieden.
      Er is mogelijkheid tot verdere interne en externe bekwaming in gespecialiseerde centra.

  • Fellow in cardio-radiologie:

We bieden een bijkomende verdieping aan in cardio-beeldvorming in een vooruitstrevend centrum met grote cardio-CT en -MR activiteit: intense opleiding in cardio-CT en cardio-MR, hands-on training en supervisie door cardio-radiologen met uitgebreide expertise. Er is een mogelijkheid tot deelname aan wetenschappelijke studies in kader van een lopend PhD onderzoek.

De kandidaturen met uitgebreid curriculum vitae dienen vóór 30/09/2023 aangetekend toe te komen bij: mevr. Ingrid Lieten, voorzitter Jessa Ziekenhuis, Salvatorstraat 20 te 3500 Hasselt


Telefonische inlichtingen worden verstrekt door :
- dr. Geert Souverijns, arts diensthoofd radiologie Jessa, geert.souverijns@jessazh.be of 011 33 55 55.