Radiotherapeut-oncoloog in OLV Ziekenhuis Aalst-Asse-Ninove te Aalst tot 15-07-2022

Gemeente
Aalst
Specialisme
Radiotherapeut-oncoloog
Afsluitdatum
15/07/2022

Het OLV Ziekenhuis te Aalst, dienst Radiotherapie-Oncologie, opent een vacature voor spoedige indiensttreding van een


voltijds radiotherapeut-oncoloog


De dienst Radiotherapie-Oncologie bestaat momenteel uit 4 voltijdse stafleden in associatief verband.
We zijn ook een opleidingscentrum waardoor er plaats is voor een assistent (tot op heden in samenwerking met het Iridium netwerk en UZ Gent).


De dienst oefent enkel een klinische activiteit uit op de campus Moorselbaan, Aalst. Het ziekenhuis heeft daarnaast ook activiteit in Ninove en Asse. In het kader van een samenwerking gedurende reeds 15 jaar wordt er ook op deeltijdse wijze (onder de vorm van een consulentschap ter plaatse) samengewerkt met collega’s van het Sint Blasius Ziekenhuis te Dendermonde en het AZ Glorieux te Ronse.


In het ziekenhuis bestaat verder een lange traditie van multidisciplinair overleg met alle betrokken oncologische interne en chirurgische disciplines, waarin onze dienst vaak een voortrekkers rol heeft gespeeld. Onze dienst is ook nauw verweven met Oncologisch Centrum Aalst (OCA). Het ziekenhuis beschikt ook over een onafhankelijke studiedienst waar onze dienst beroep op doet in het kader van de talrijke prospectieve studies waarin wij participeren.

De dienst beschikt momenteel over 4 lineaire versnellers (2 Elekta toestellen type Versa HD, 1 Varian Unique en 1 Novalis Tx (binnenkort te vervangen)), HDR brachytherapie, LDR brachytherapie, apparatuur voor SGRT en DIBH en een Intrabeam voor intraoperatieve radiotherapie. Intekening en planning verloopt grotendeels via Raystation.

Wij zoeken een collega :

  • met een erkenning radiotherapie-oncologie met een bijzondere interesse in de urologische oncologie inclusief brachytherapie
  • optioneel: interesse in de neuro-oncologie gezien we de 25 jaar expertise in radiochirurgie wensen te behouden en verder uit te bouwen
  • die know-how en ervaring heeft in de recente evoluties in bestralingstechnieken
  • met wetenschappelijke ambitie en publicaties in het verleden (al dan niet gedoctoreerd)
  • die een actieve rol wil spelen in het multidisciplinair functioneren van de afdeling, ook extra-muros en binnen het OCA
  • die enthousiast is en communicatief vaardig met patiënten en collega’s

Kandidaten dienen een uitgebreid curriculum vitae op te sturen en/of te mailen, ten laatste op 15 juli 2022, naar

  • Peter Verhulst – Algemeen Directeur (e-mail: peter.verhulst@olvz-aalst.be)
  • Dr. Samuel Bral – Diensthoofd Radiotherapie-Oncologie (e-mail: samuel.bral@olvz-aalst.be)
  • Dr. Wim Jorissen – Medisch Directeur (e-mail: wim.jorissen@olvz-aalst.be)

Inlichtingen kunnen bekomen worden bij Dr. W. Jorissen, Medisch Directeur (Tel. : 053/72.12.11), of bij Dr. S. Bral, diensthoofd radiotherapie-oncologie (Tel. : 053/72.44.79).