Revalidatiearts in Noorderhart-Mariaziekenhuis te Pelt tot 13-12-2022

Gemeente
Pelt
Specialisme
Revalidatiearts
Afsluitdatum
13/12/2022

Revalidatiearts

Campus: Noorderhart Revalidatie & MS

 

Noorderhart bestaat uit een integratie van Revalidatie en MS Centrum (RMSC) en het Mariaziekenhuis. Het RMSC biedt gespecialiseerde revalidatiezorg aan 120 gehospitaliseerde en 150 ambulante neurologische en locomotorische patiënten. Daarnaast biedt het centrum als Universitair MS Centrum (UMSC) gespecialiseerde neurologische zorg aan personen met Multiple Sclerose.  In de toekomstige nieuwbouw van het RMSC op de site van het Mariaziekenhuis streven we naar één neuro – revalidatieziekenhuis.

 

Je maakt in het RMSC deel uit van een enthousiaste medische staf bestaande uit revalidatieartsen en neurologen.

 

Je staat in voor de coördinatie van de medische, verpleegkundige en paramedische activiteiten in de revalidatiecluster CVA / NAH. Het betreft zowel klinische als ambulante activiteiten.

 

Je stuurt het interdisciplinair team aan en zorgt er mee voor dat dit team optimaal kwalitatief en innovatief werkt.  Je draagt bij aan het uitschrijven van specifieke zorgprogramma’s. Je bent eindverantwoordelijk voor de revalidatiegeneeskundige behandeling binnen jouw cluster.

 

Als revalidatiearts werk je nauw samen met campus Mariaziekenhuis, de ziekenhuizen in het netwerk Noord Oost Limburg, de andere ziekenhuizen in de regio en de 1ste lijn instellingen.

 

Profiel

  • Je beschikt over een in België erkend diploma van arts met bijkomende erkenning als arts-specialist in de Fysische Geneeskunde en Revalidatie of  je bent in je laatste opleidingsjaar als arts-specialist in de Fysische Geneeskunde en Revalidatie.
  • Je hebt een erkenning in de neurologische revalidatie of je bent bereid deze erkenning te behalen. Ervaring in de neurologische revalidatie is een troef.
  • Je bent een teamspeler en je bezit goede communicatie- en sociale vaardigheden.
  • Je wil een actieve bijdrage leveren aan de verdere ontwikkeling van een top neurologisch revalidatieziekenhuis.
  • Je hebt interesse om mee te werken aan wetenschappelijk onderzoek.

 

Aanbod

  • Wij bieden een uitdagende baan in een professionele en groene werkomgeving.
  • Het revalidatiecentrum is uitgerust met  verschillende technologische en innovatieve revalidatietoestellen waar de revalidatie teams elke dag trachten te werken aan een betere zorg. Evidence-based en good clincial practice worden hoog in het vaandel gedragen. Daarnaast is er nauwe samenwerking met Universiteit Hasselt en Hogescholen in de regio, waardoor er op regelmatige basis onderzoeksprojecten en opleidingen worden uitgevoerd of georganiseerd.
  • De werksfeer in Limburg is prettig en laagdrempelig.
  • Indiensttreding kan met onmiddellijke ingang of in overleg.

 

Bijkomende informatie

Neem vrijblijvend contact op met:

dr. Griet Gysemberg, revalidatiearts, 011-809223

 

Heb je interesse?

Bezorg ons je motivatiebrief met uitgebreid curriculum vitae via één van onderstaande kanalen:

jobs.noorderhart.be

directiesecretariaat@noorderhart.be

per post aan directiesecretariaat, Noorderhart, Maesensveld 1, 3900 Pelt