voltijdse algemeen chirurg met specifieke bekwaming in proctologie en bekkenbodempathologie (m/v) in Regionaal ziekenhuis Heilig Hart Leuven te Leuven tot 30-06-2021

Gemeente
Leuven
Specialisme
voltijdse algemeen chirurg met specifieke bekwaming in proctologie en bekkenbodempathologie (m/v)
Afsluitdatum
30/06/2021

Wij zoeken een voltijdse algemeen chirurg met specifieke bekwaming in proctologie en bekkenbodempathologie (m/v) voor indiensttreding in 2022, in associatie met de huidige stafleden.

Interesse?
Bezorg ons uw motivatiebrief met uitgebreid curriculum vitae vóór 30 juni 2021,
via één van onderstaande kanalen:
• jobs.hhleuven.be;
• per post naar prof. W. Sermeus - voorzitter raad van bestuur met kopie aan de voorzitter medische raad, hoofdgeneesheer en de algemeen directeur, Regionaal Ziekenhuis Heilig Hart, Naamsestraat 105 3000 Leuven;
• op het mailadres directiesecretariaat@hhleuven.be.


Meer info?
Voor bijkomende informatie, kunt u contact opnemen met dr. Peter Reynaert, hoofdgeneesheer, op 016 20 91 79 of met dr. Vicky Drubbel, medisch diensthoofd, op 016 20 92 30.

 

Het Regionaal Ziekenhuis Heilig Hart Leuven, een kwaliteitsvol ziekenhuis op mensenmaat in het hart van Leuven. We beschikken over nagenoeg alle medische specialismen. Door slim samen te werken en continu te vernieuwen, zijn we een uniek ziekenhuis met betrokken en gedreven medewerkers en specialisten. Zij werken met veel inzet en passie voor hun vak én voor hun patiënten.