OLV Ziekenhuis Aalst-Asse-Ninove

Moorselbaan 164
9300 Aalst
België

Bij het Onze-Lieve-Vrouwziekenhuis (OLV Ziekenhuis) kan iedereen terecht voor een brede waaier aan medische raadplegingen, onderzoeken, ingrepen, behandelingen en nazorg – zowel via de dagkliniek als via een opname, en dit zowel in de campus van Aalst als in de vestiging in Asse en in het medisch centrum in Ninove.
Naast de fysieke gezondheid van de patiënt willen we ook zijn welzijn in al zijn aspecten en in elke levensfase behartigen. Het OLV Ziekenhuis is geaccrediteerd door de Joint Commission International (JCI). Voor onze patiënten biedt deze accreditatie de bevestiging dat ze in het OLV Ziekenhuis op een kwaliteitsvolle dienstverlening kunnen rekenen waarbij de patiënt centraal wordt gesteld.
Met 2.554 personeelsleden en meer dan 300 artsen en zelfstandige zorgprofessionals is het OLV Ziekenhuis de grootste werkgever in de regio, en met 959 bedden (waarvan 114 in daghospitalisatie) en meer dan 90.000 opnames (hospitalisatie en dagkliniek) per jaar behoort het OLV Ziekenhuis tot de grootste niet-universitaire ziekenhuizen van Vlaanderen.