Sint-Jozefskliniek Izegem

Ommegangstraat 7
8870 Izegem
België

SJKI heeft  271 bedden, 643 medewerkers en 112 artsen en biedt kwaliteitsvolle, veilige zorg in de nabije omgeving van de patiënt.

Samen met az groeninge maken we deel uit van het erkend  E17-ziekenhuisnetwerk. Concreet betekent dit dat we in de Sint-Jozefskliniek ons aanbod van een acuut basisziekenhuis verder blijven versterken met de garantie op een correcte samenwerking en zorgcontinuïteit, daar waar het hooggespecialiseerde zorgen betreft.

Sinds mei 2022 beschikken we over een NMR-toestel dat zich in een volledig nieuw gebouw bevindt.  De dienst nucleaire geneeskunde verhuisde eveneens naar het nieuwe gebouw en schakelde over op de nieuwe diagnostische SPECT/CT, een toestel dat ervoor zal zorgen dat het onderzoek sneller en comfortabeler zal verlopen. Daarnaast renoveerden we recent de verblijfsafdeling Sp-revalidatie, de afdeling pediatrie en de consultatieruimtes.

Op vlak van artificiële intelligentie bij maag- en darmonderzoek zijn we pionier in West- en Oost-Vlaanderen.

Wat de dienst orthopedie betreft, worden knie- en heupprotheses met behulp van een robot in ons ziekenhuis uitgevoerd.  

SJKI ontplooit momenteel ook een elektronisch patiëntendossier. De papieren dossiers worden vervangen door de digitale oplossing van het Nexuzhealth samenwerkingsverband. Als patiënt kan je ook zelf jouw patiëntendossier online raadplegen via mynexuzhealth.